Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor.   De acord

Servicii

DOMENII DE ACTIVITATE:

Laborator analize alimente Bucuresti

 analize alimente
 apa
 teste sanitatie

  • Produse agroalimentare de origine animala si non-animala:

    • carne si produse din carne
    • lapte si produse lactate
    • peste si produse din peste
    • produse panificatie si patiserie
    • produse dulci
    • miere
    • concentrate alimentare
    • cereale si produse macinate din cereale
    • produse din fructe si legume
  • Teste de sanitatie pentru verificarea eficientei operatiunilor de igienizare, microaeroflora.


  • Analiza apa

Metodele analitice folosite sunt standardizate, reglementate de organisme nationale si internationale (ISO, EN). Pentru probele examinate se elibereaza buletine de analiza, conform SR EN ISO/CEI 17025:2005.

Analize fizico-chimice

analize fizico-chimice Vezi analize

Analize microbiologice

analize microbiologice Vezi analize

Transportul probelor

Laboratorul poate asigura contra cost transportul probelor de la unitatile producatoare din Bucuresti si din tara, la sediul laboratorului cu mijoace auto frigorifice, autorizate sanitar- veterinar.

Consultanta in domeniul calitatii

De multe ori, companiile din industria alimentara au nevoie de ajutor de specialitate. Fie ca este vorba despre o modificare de reteta si testarea termenului de valabilitate, fie ca este vorba de realizarea unui plan HACCP pentru siguranta alimentelor este nevoie de consiliere, pe care noi o putem oferi. Singura noastra preocupare consta in a va oferi servicii profesionale personalizate si o viziune globala asupra ansamblului de probleme specifice domeniul sigurantei alimentare care pot surveni pentru dumneavoastra.


  1. Consultanta in vederea realizarii si implementarii planului de autocontrol, standardelor de firma, a sistemelor de management a calitatii si sigurantei alimentare a produselor conform SR ISO 22000:2005 si legislatiei nationale si comunitare in vigoare.


    Specialistii nostri, la cerere pot oferi consultanta pentru elaborarea standardului de firma a produselor alimentare, precum si implementarea Programului de autocontrol, in vederea obtinerii unor produse alimentare de calitate si salubre, in conformitate cu standardele si legislatia in vigoare.

  2. Testare pentru stabilirea termenului de valabilitate


    Multe dintre produsele alimentare vandute in comertul cu amanuntul necesita teste de laborator, cum ar fi testarea termenul de valabilitate pentru a determina data limita de consum. Astfel, in vederea stabilirii termenului de valabilitate a alimentelor, producatorul trebuie sa aduca dovezi ca produsul isi pastreaza proprietatile fizico-chimice si microbiologice pe tot parcursul termenului de valabilitate prin analize de laborator.